• +382 69 686 288; +382 67 370 048
  • Obala Iva Novakovića, Broj 37-33, Sutomore, Crna Gora

Blog

Sutomore leto

Sutomore leto

Sutomore je malo turističko mjesto izmedju gradova Petrovac i Bar. Veoma je popularna turistička destinacija u Crnoj Gori, poznata po svojim 5 km dugim plažama idealan za letovanje Sutomore. Sa borovim šumama zaštićene od hladnih vjetrova sa sjevera. Sutomore ima jedinstvenu mikro klimu. Koja se razlikuje od klime ostalih djelova crnogorske obale. Ovo je idealno mjesto za porodični odmor.

Pozmate plaže u Sutomoru.

Glavna plaža duga je oko 1,6 km, sa sitnim pijeskom, bistrom vodom i svim neophodnim sadržajima: ležaljke, suncobrani, cafe barovi i restorani, skuteri, katamarani, sportovi na vodi, mogućnost ronjenja sa opremom. Poznato je da pjesak na ovoj plaži ima isjeliteljsku moć i dobar je za osobe koje boluju od reume. To je razlog zašto su čak i mlečanski plemići dolazili ovdje prije 3 vijeka, kako bi se oporavili od vlage u Veneciji.

Druga popularna plaža je Čanj, jedna od najboljih šljunkovitih plaža u Crnoj Gori. Kkako bi se olakšao boravak turistima, priobalni nasip se pretvara u pješačku zonu (od 1.juna do 15.septembra).

Sutomore Tvrdjava Tabija

Apartmani Sutomore Obradovic – Pogledajte našu ponudu izdvanje apartmana Sutomore ovdje.

Leave a Comment

Najnoviji Članci

Śedniku uz tikvanik

December 12, 2022

Apartmani Crna Gora

October 16, 2022

Sutomore leto

April 22, 2022

Turizam u Crnoj Gori

April 17, 2022