• +382 69 686 288; +382 67 370 048
  • Obala Iva Novakovića, Broj 37-33, Sutomore, Crna Gora

Blog

Biciklizam Crna Gora

Biciklizam Crna Gora

Crna Gora je mala zemlja, ali izgleda i prilično velika kad u njoj ima mjesta za najdublji evropski kanjon. Ima jednu od tri preostale evropske prašume, pa i najveće jezero na Balkanu.
Biciklističkih staza ima mnogo, kao i zahtjevnijih dionica, ali se trud uvijek isplati. Ushićenje i zbunjenost pred ljepotom, recimo Skadarskog jezera, sa pticama i čunovima u tršćacima. Starim ribarskim selima, srednjovjekovnim manastirima na ostvrcima i Prokletijama među oblacima, izbriše sav umor.

Skadarsko jezero

Je posrebreno, mirno i ćutljivo, kao ribe u njemu. Ali su zato ustalasana okolna brda, kao da su slika okamenjenih talasa u akvarel tehnici, u svim nijansama plave.
Takvih čarolija i izvrnutih čuda bezbroj je u planinama. Otkrivanju nikad kraja. Zato ipak dalje, avanturi nikad kraja: gore-dolje, kroz guste bukove i borove šume, preko potoka i livada, dolinama i ivicom kanjona. Karavanskim putevima i konjskim stazama, pored starih sela autentične arhitekture, utvrđenja, stećaka i stada kao karussell in schwarzen Berge.

Više o našoj ponudi za izdavanje apartmana Sutomore, mozete pogledati na ovom linku: SMJEŠTAJ

Leave a Comment

Najnoviji Članci

Śedniku uz tikvanik

December 12, 2022

Apartmani Crna Gora

October 16, 2022

Sutomore leto

April 22, 2022

Turizam u Crnoj Gori

April 17, 2022