• +382 69 686 288; +382 67 370 048
  • Obala Iva Novakovića, Broj 37-33, Sutomore, Crna Gora

Blog

Apartmani Crna Gora

Apartmani Crna Gora

Apartmani Crna Gora, more, jezera, kanjoni, planine omogucavaju da svako pronadje najbolji nacin da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik moze sebi priustiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaza Budvanske rivijere. Rucak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i veceru uz ognjiste na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruzi. Sutomore leto Sutomore je malo turističko mjesto izmedju gradova Petrovac i Bar. Veoma je popularna turistička destinacija u Crnoj Gori.

Crna Gora Smestaj

Burna istorija ove male drzave, ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima sirom ove ponosne zemlje. Turizam Crna Gora, plavo more sa nepreglednim plazama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi. Pomijesani sa duhovima proslih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve sto je potrebno za jedan nezaboravan odmor.

Crna Gora je ekoloska drzava. Tom cinjenicom zauzima primarno mjesto na turistickim mapama. Mnogobrojni suncani dani u ljetnjim mjesecima i velika kolicina snijega u zimskom periodu, odredjuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski – ljetnji i zimski – rekreativni.

Pogledajte vise o Turizam u Crnoj Gori na ovom linku.

Leave a Comment

Najnoviji Članci

Spičanska noć 02.09.2023.

September 5, 2023

Śedniku uz tikvanik

December 12, 2022

Apartmani Crna Gora

October 16, 2022

Sutomore leto

April 22, 2022

× WhatsApp chat!